Image by Elevate

Kurkkaa kulisseihin ja näe miten oluet valmistetaan!

Tervetuloa Stadin Panimolle Suvilahteen oppimaan, kuinka laadukas käsityöläisolut syntyy suomalaisessa pienpanimossa.

 

Tällä vierailulla kurkataan tuotantotilojen puolelle, käydään syvällisesti läpi oluen valmistusvaiheet ja maistellaan artesaanituotoksia pienessä panimobaarissa.

 

Tunnin kestävä ohjattu panimovierailu tarjoaa kävijöilleen perehdyttävän vilauksen tasokkaan pienpanimon toimintatapoihin ja artesaanioluiden viettelevän maukkaaseen maailmaan.

 

Elämysvierailuun sisältyy kaikkiaan seuraavat edut:

- Tunnin kestävä ohjattu vierailu Stadin Panimolla

- Käsityöläisoluiden valmistusprosessiin tutustumista

- Oluiden raaka-aineiden aistinvaraista arviointia

- Kaksi maisteluannosta (2 dl) tuoreinta Stadin Panimon olutta per osallistuja.

Noudatamme voimassa olevia yleisötilaisuuksien rajoituksia panimokierroksillamme ja osallistujamäärä on rajoitettu 10 henkilöön. Näin voimme taata turvallisen vierailun kaikille.

Vapaat kierrosajat ovat vakiokierroksille. Jos haluat varata yksityisen ryhmäkierroksen (min.6 hlö) laitathan sähköpostikyselyä osoitteeseen: tours@stadinpanimo.fi

Kaikki kalenterissa näkyvät kierrokset ovat suomeksi. Mikäli haluat kierroksen englanniksi, ota yhteyttä tours@stadinpanimo.fi .

HUOM! Jos sinulla on lahjakortti panimovierailulle ja tastingiin, varaathan pelkän kierroksen tästä kalenterista. Erillinen ohjattu tasting kuuluu tapahtumaan eikä sitä tarvitse varata erikseen.

HUOM! Lahjakortilla maksettaessa lahjakortin täytyy olla voimassa panimovierailulle tultaessa. Emme pysty vastaanottamaan vanhentuneita lahjakortteja.