top of page
Etsi

Juhlahumua


Suuret Oluet, Pienet Panimot - tuttujen kesken SOPP - on karavaaninsa kanssa tullut päätökseen. Kesäkauden viimeistä Soppijuhlaa vietetiin 9.-11.9. Tikkurilan Peltolantorilla. Tämä olikin itseasiassa olutfestarien neitsytmatka Vantaalle! Auringonpaisteen lämmittämänä hanat korkattiin viimeistä kertaa auki torstaina iltapäivällä samaan aikaan, kun Suomen Paras Olut -finaalia alustettiin jo esiintymislavalla.


Ja mikä juhlapäivä siitä tulikaan!

Heti ensimmäisten joukossa julistettiin Paras Vaalea Lager -sarjan voittajakolmikko. Ja kuinkas ollakaan, voitto tuli meidän suuntaan; Prykmestar Keller on Suomen paras vaalea lager 2021!

Saksalaistyyliin kellaritwistillä pantu sameahkon kullankeltainen olut hurmasi tuomariston niinkin kovin, että olut sai vielä erillisen kunniakirjan Paras Gluteeniton Olut! Vaaleat lagerit kun ovat maailmalla ja Suomessa juoduimpia oluita, on tämä voitto mielestämme aivan mahtava ja saamme olla ylpeitä Uudenkaupungin panimomme tuotoksesta. Juhlamaljat nautimme heti, kun sykkeet hieman laskivat kaiken tuuletuksen jäljiltä.


Mutta siihen ei jääty tällä kertaa. Kypsytetyt oluet -sarja toi meille myös sijoituksen!

Kukas muukaan kuin keisarinna Katariina, Barrel Aged. 9% vahvuinen stout-hirmu sijoittui 3. sijalle omassa sarjassaan - loistava suoritus sekin, kun vastustajat olivat kovia!


Kilpailu kovenee vuosi vuodelta ja kyllä täytyy nostaa hattua kilpakumppaneille mainioista oluista ja hienoista saavutuksista. Rima on asetettu korkealle, ja me porskutamme sitä kohti!


Kiitos Vantaa, kiitos SOPP, kiitos festarikesä. Panimobaarilla hiljennytään syksyyn ja avaamme ovet arkisin vasta kello 16. Ympärivuotinen terassimme on auki ja olemme varustautuneet vilteillä viileisiin ilmoihin, koska suomalaiseen mentaliteettiin kuuluu, että kun terassi on auki niin siellä nautitaan oluet. Kohta ehkäpä myös minttukaakaot ja irish coffeet!
Syysterveisin


Tytti

0 kommenttia
bottom of page