top of page
Etsi

Festarikesä ja olutmittelöt




Stadin oman päädyn olutfestarit taputeltiin pakettiin viime viikolla, kun Kaisaniemessä järjestetty Suuret Oluet Pienet Panimot päättyi neljän päivän kimaran jälkeen. Helsingin versio on meille aina sydäntä lähellä kotikaupunkiedun vuoksi, mutta kyllä vierailu pitkin Suomea SOPP-karavaanin perässä aina piristää. Ensi viikolla suuntana on Turku, vaikka uusien koronasäännösten ja rajoituksien vuoksi tapahtuman peruuntumisen uhka oli jo huulillAlkaneen syksyn aikana kohteenamme on vielä Oulu ja Vantaa, eli pohjoisemmassa käydään ennen kotikulmille paluuta. Yhdessä saamme näistä tapahtumista tehtyä turvalliset.


Helsingin SOPP keräsi koronavuonna 2021 vain noin kolmanneksen aikaisempien vuosien kävijämäärästä, mutta meidän menoa se ei haitannut. Saimme tuotua asiakkaille monia uusia tuotteitamme, kuten Talus IPAa ja vahvempia Low Awake & High Sleep Ipoja, sekä omaa tislettämme Bier Schnappsia. Ailahtelevien säätilojen keskellä juoma oli juuri sopivan kylmää, tunnelma lämmin ja ihmiset aina niin hyvällä tuulella.


Vaikka maailma on muuttunut viimeisen vuoden aikana, festarit tuovat aina iloa ja piristystä arkeen! Meille panimon työntekijöille on myös äärimmäisen mukavaa päästä verkostoitumaan muiden pienpanimoiden henkilöstön kanssa ja fiilis onkin aina tuttavallinen, eikä lainkaan kilpailuhenkinen.







Helsingissä tuomaroitiin myös SPO - Suomen Paras Olut 2021 -semifinalistit.

Pääsemme jännittämään taas omien lapsostemme kilpailusuoritusta, kun syyskuun alussa julkaistaan voittajat ja sarjansa kolme parasta.


Stadin Panimon semifinalistit:


Katariina Imperial Barrel Stout

New England Pale Ale


Vakka-Suomen Panimon semifinalistit:


Prykmestar Helles

Prykmestar Keller

Prykmestar Saaz Lager

Prykmestar Vahva NEIPA




Vielä elokuisissa festaritunnelmissa


Tytti

ravintolapäällikkö

Stadin Panimobaari

1 kommentti
bottom of page