fbpx
Päivitimme aukioloaikoja. Tervetuloa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Panimokierrokset, lahjakortit, vierailut: usein kysyttyjä kysymyksiä

Kierroksen varaaminen, lahjakorttikierrosten varaaminen

Milloin panimokierroksia järjestetään?

Panimobaarimme on auki maanantaista lauantaihin. Arkisin ti-pe kierroksia järjestetään alkaen klo 16.00, lauantaisin alkaen klo 11.00. Yli 10 hengen ryhmät voivat varata kierroksen myös maanantaille.

Pitääkö kierrokselle tai tastingiin varata aika? 

Panimokierrokselle varataan aika aina etukäteen. Varaa kierros täältä.

Pelkän 8 oluen maistelulahjakortin voi nauttia Panimobaarimme aukioloaikoina ilman ajanvarausta.

Kuinka usein panimokierroksia järjestetään?

Kierroksia järjestetään todella usein. Viikonloppuisin on aina useita kierroksia, lisäksi kierroksia on satunnaisesti myös ti-to välillä. Pyrimme aina tekemään parhaamme, että kaikki pääsevät haluamalleen kierrokselle.

Miten varaan ajan panimokierrokselle?

Varaa kierros osoitteessa stadinpanimo.fi/varaa-panimokierros. Voit varata ajan sähköpostilla osoitteesta tours@stadinpanimo.fi . Voit myös varata kierroksesi puhelimitse arkisin 8-17.00 välillä numerosta 09-170512.

Miten peruutan ajan?

Mikäli et pääsekään paikalle, peruutathan tulosi! Voit laittaa sähköpostia tours@stadinpanimo.fi. Viimehetken peruutukset ilta-aikaan ja lauantaisin suoraan Panimobaarin puhelimeen 09-170512

Kuinka monta osallistujaa kierrokselle mahtuu? Voinko varata ajan kierrokselle yksin/kahdestaan?

Kierrokselle voi hyvin tulla yksin tai pienryhmässä, myös isot ryhmät ovat erittäin tervetulleita. Pystymme järjestämään sopivat tilat. Huomioithan kuitenkin, että kierroksella saattaa olla muitakin!

Olen saanut lahjaksi 8 oluen maistelun. Täytyykö tähän varata aika etukäteen? Voinko jakaa lahjakortin juomat seuralaiseni kanssa?

Jos sinulla on vain 8 oluen maistelulahjakortti, ei aikaa tarvitse varata etukäteen. Voit tulla aukioloaikojen puitteissa. Voit myös jakaa juomat ystäväsi kanssa esimerkiksi niin, että molemmat saavat 4 olutta.

En voi juoda alkoholia / minulla on gluteeniton ruokavalio, mutta haluaisin tulla kierrokselle ja/tai tastingiin. Miten menetellä?

Kaikkiin kierroksiin sekä tastingeihin on mahdollista tilata alkoholiton vaihtoehto. Gluteenittomasta vaihtoehdosta kannattaa sopia etukäteen varattaessa.

Minulla on vanhentunut / pian vanhaksi menevä lahjakortti. Voiko voimassaoloaikaa jatkaa?

Valitettavasti emme kirjanpidollisista syistä voi ottaa vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Juuri vanhentumassa olevasta kortista kannattaa mainita varauksen yhteydessä: löydämme toivottavasti teille sopivan ryhmän.

Elämyslahjojen lahjakorttien vanhenemisesta pyydämme olemaan yhteydessä suoraan elämyslahjoihin.

 

Lahjakortin osto

Mistä voin ostaa lahjakortin?

Voit ostaa lahjakortin lahjakorttikaupastamme lahjakortti.stadinpanimo.fi
Valitettavasti paikan päältä Stadin Panimolta ei voi ostaa lahjakorttia.

Miten kauan lahjakortti on voimassa?

Lahjakorttimme ovat voimassa kuusi kuukautta ostohetkestä.

Jos tulen lahjan saajan kanssa itse kierrokselle, voinko maksaa paikan päällä?

Kyllä!

 

Panimokierroksella/tastingissa

Voinko maksaa kierrokseni paikan päällä vai pitääkö olla lahjakortti?

Aina voit maksaa myös paikan päällä.

Missä Panimo sijaitsee? Mistä tulemme sisään?

Panimomme sijaitsee Suvilahdessa osoitteessa Kaasutehtaankatu 1 rakennus 6. Alueelle kannattaa tulla metrolla Kalasatamaan. Myös ratikat Sörnäisiin ja bussit Itäväylälle ja Sörnäisten Rantatielle tulevat lähelle. Autoparkki on ilmainen ja parkkipaikkoja on paljon.

Rakennuksen 6 kyljessä on iso kyltti PUHDISTAMO ja ovemme yläpuolella lukee STADIN PANIMOBAARI. Ilmoittautukaa baaritiskillä.

Miten kauan panimokierros kestää? 

Kierros kestää tunnin.

Mitä tarvitsen kierrokselle mukaan?

Et tarvitse mukaan mitään, vain lahjakortin, jos sellainen on tulostettuna (voitte myös tulostaa paikan päällä, mutta tulkaa tällöin ajoissa). Mikäli teillä ei ole lahjakorttia, voitte maksaa osallistumismaksun ennen kierrosta ilmoittautumisen yhteydessä. Yrityksen, yhdistykset, järjestöt ym. voivat myös saada vierailunsa laskulle. Laskutustiedot on ilmoitettava etukäteen.

Voiko kierrokselle osallistua vauva / pieniä lapsia / teini-ikäisiä?

Kierrokselle voi ottaa mukaan lapsia. Lapset voivat odottaa myös Panimobaarin tiloissa. Lasten kierrosmaksu on 10€ sisältäen alkoholittoman juoman. Teini-ikäisistä osallistujista pyydämme huomioimaan, etteivät he voi maistella alkoholia tiloissamme edes vanhempien luvalla anniskelulain mukaisesti.

Pääseekö kierrokselle pyörätuolilla? Miten tulkki / avustaja?

Tilamme ovat täysin esteettömät. Pyörätuolilla pääsee hyvin ja oikeanlaiset saniteettitilat löytyvät. Kannattaa kuitenkin mainita pyörätuolista varattaessa, jotta pystymme varmistamaan, että panimon tiloissa kulku on esteetön.

Tulkit ja henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita kierrokselle mukaan kuluitta, heille kuuluu myös alkoholiton annos juotavaa kuluitta.

Onko illallisbuffetia mahdollista tilata pienryhmälle?

Lähtökohtaisesti illallista tarjoillaan ryhmille (5 hlö tai yli), kannattaa kuitenkin tiedustella mahdollisuutta illallistaa varauksen yhteydessä.

Polttaripaketti kiinnostaa – mutta meitä on vain 2/3/4 henkilöä – onnistuuko varaus?

Tottakai! Lämpimästi tervetuloa!

Voimmeko ostaa olutta mukaan panimoltanne?

Kyllä! Voimme myydä olutta mukaan klo 21.00 asti. Oluita ja siidereitä on myös kylmässä.

Varaa oma pa­ni­mo­vie­rai­lu­si nyt

Meilaa: tours@stadinpanimo.fi